Skip to main content

Ramen en deuren in ...

Wat doen wij?

Over onze Ramen en deuren in ...

Hout: Mooi en Vertrouwd

Houten deuren en ramen blijven nog steeds kunstwerkjes die alleen al door het materiaal een spontane aantrekking hebben. Onze houten ramen en deuren zijn vervaardigd uit meranti, afrormosia, ... en zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende stijlen.

Zo kan je probleemloos grijpen naar zowel een klassieke, moderne, retro- of een renaissancestijl; je kan je voordeur personaliseren met het brede lanchetmotief of met fraaie klassieke panelen met sierlijsten Wij voeren het schrijnwerk uit naar Uw wensen en naar Uw smaak wat kleur betreft. Een nieuwe kleur op het schrijnwerk verandert de hele look van je woning.

Het voordeel dat houten ramen meer onderhoud vergen dan kunststof of aluminium is voor een stuk achterhaald door de nieuwste technieken inzake eindbehandeling. De spuittechniek zorgt er voor dat wij een onderhoudsarm eindproduct kunnen afleveren. 

Zó zot van je oude deur dat je ze graag in het nieuw wil ? Wij maken graag  een kopie voor je ...   

PVC: “Eenvoud siert”

Dit geldt dan ook als lijfspreuk voor deze uitvoering, maar pvc is meer: Met het uitgebreide gamma pvc ramen en deuren kan je voor elke stijl een  wondermooie oplossing vinden, of het nu om een nieuwbouw of renovatie gaat.Je kan

ook kiezen uit een reeks houtnerf folies om de charme van hout te bekomen met enkel maar de voordelen ervan.  Zo kun je de buitenzijde van je ramen het aanschijn van geschilderd hout meegeven in verschillende kleuren.

Pvc is als basisuitvoering verkrijgbaar in crème in de massa en helder wit. Deze gladde, sobere afwerking weet zich in al zijn bescheidenheid perfect in al je plannen in te werken.

Is deze selectie nog niet groot genoeg dan kunnen wij nog steeds Uw ramen en deursystemen laten lakken volgens een nieuw procédé.

 Wij leveren pvc ramen van belgische kwaliteit, een uiterst geslaagde keuze wanneer het om geluid- en thermische isolatie gaat.

Duurzame aluminium toepassingen

Van Beveren Aluminium is een 100 % Belgische familieonderneming.

Al 60 jaar positioneert Van Beveren Aluminium zich als onmisbare partner in aluminium buitenschrijnwerk. Als ontwerper-producent biedt Van Beveren Aluminium performante en esthetische oplossingen aan die in elke configuratie

kunnen worden toegepast en bijgevolg een antwoord kunnen bieden op elke vraag.

Bij Van Beveren Aluminium wordt alles in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd, waarbij kwaliteit, design en technische bekwaamheid centraal staan.

Door het uitgebreide gamma producten: ramen, deuren, schuiframen, veranda’s, gordijngevel, carports.. kan Van Beveren Aluminium u een oplossing volledig “op maat” leveren voor elk project in om het even welke stijl.

Topcombinatie: steel look ramen in cominatie met houten deuren!