Hout: Mooi en Vertrouwd

Houten deuren en ramen blijven nog steeds kunstwerkjes die alleen al door het materiaal een spontane aantrekking hebben. Onze houten ramen en deuren zijn vervaardigd uit meranti, afrormosia, ... en zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende stijlen.

Zo kan je probleemloos grijpen naar zowel een klassieke, moderne, retro- of een renaissancestijl; je kan je voordeur personaliseren met het brede lanchetmotief of met fraaie klassieke panelen met sierlijsten Wij voeren het schrijnwerk uit naar Uw wensen en naar Uw smaak wat kleur betreft. Een nieuwe kleur op het schrijnwerk verandert de hele look van je woning.

Het voordeel dat houten ramen meer onderhoud vergen dan kunststof of aluminium is voor een stuk achterhaald door de nieuwste technieken inzake eindbehandeling. De spuittechniek zorgt er voor dat wij een onderhoudsarm eindproduct kunnen afleveren.

 

Zó zot van je oude deur dat je ze graag in het nieuw wil ? Wij maken graag  een kopie voor je ...   

 

 

 

PVC: “Eenvoud siert”

Dit geldt dan ook als lijfspreuk voor deze uitvoering, maar pvc is meer: Met het uitgebreide gamma pvc ramen en deuren kan je voor elke stijl een  wondermooie oplossing vinden, of het nu om een nieuwbouw of renovatie gaat.Je kan

ook kiezen uit een reeks houtnerf folies om de charme van hout te bekomen met enkel maar de voordelen ervan.  Zo kun je de buitenzijde van je ramen het aanschijn van geschilderd hout meegeven in verschillende kleuren.

Pvc is als basisuitvoering verkrijgbaar in crème in de massa en helder wit. Deze gladde, sobere afwerking weet zich in al zijn bescheidenheid perfect in al je plannen in te werken.

Is deze selectie nog niet groot genoeg dan kunnen wij nog steeds Uw ramen en deursystemen laten lakken volgens een nieuw procédé.

 

Wij leveren pvc ramen van belgische kwaliteit, een uiterst geslaagde keuze wanneer het om geluid- en thermische isolatie gaat.

Duurzame aluminium toepassingen

Reynaers is absoluut marktleider op het vlak van aluminium ramen. In hun uitgebreide gamma vind je altijd een oplossing voor al je wensen. Je kiest bovendien voor jarenlang zorgeloos woonplezier, want aluminium is duurzaam, onderhoudsvrij, krachtig isolerend en oersterk.

Reynaers is absoluut marktleider op het vlak van aluminium ramen. In hun  uitgebreide gamma vind je altijd een oplossing voor al je wensen. Je kiest bovendien voor  jarenlang zorgeloos woonplezier, want aluminium is duurzaam, onderhoudsvrij, krachtig  isolerend en oersterk.  

Met deze ramen zit je altijd goed, welke stijl  of vorm je ook kiest. Of ben je op zoek naar die ene, speciale kleur?Geen probleem, met Alu Reynaers combineer je  stijl, kleur, afwerking, niveau van isolatie en veiligheid.

Een kleine nuance maakt een groot verschil. Daarom biedt Reynaers je alu ramen en deuren aan in meer dan 400 hoogwaardige kleuren: glanzend en mat, metaalkleuren en anodisatietinten, kleuren met een krasvaste Coatex-structuur.